Dupa ce Mario Fresh a fost o perioada de timp plecat in Republica Dominicana, unde a participat la show-ul Exatlon, se specula ca relatia lui Alexia nu ar mai fi asa de sudata, ba chiar cei doi si-ar fi spus adio. Ei bine, fiica Andreei Esca a spus tot adevarul despre povestea de dragoste cu artistul.

„La sfarsitul fiecarei luni care trece si sunt alaturi de tine ma face sa ma gandesc cat de norocosi suntem ca ne-am gasit si ca impartasesc toate momentele alaturi de tine. Te iubesc  #2anisi8luni”, a scris Alexia Eram despre Mario Fresh.

Ce face Mario Fresh cu banii castigati la Exatlon

Mario Fresh a fost unul dintre concurentii-surpriza de la Exatlon, insa ”prestatia” lui a fost laudata atat de coechipieri, cat si de adversari. Acum, Mario se concentreaza pe planurile de viitor, iar acestea nu lipsesc.

Are doar 19 ani, insa a reusit sa demonstreze ca este ambitios si ca are un caracter puternic. Mario a declarat, pentru Viva!, si ce va face cu banii pe care i-a castigat la Exatlon.

”Planul pe care il aveam cu banii de la Exatlon era sa-mi iau o masina ori sa-mi iau apartament. Am o masina care doar isi face treaba, dar nu pot sa spun ca imi place. Eu sunt foarte pasionat de masini. M-am gandit… Am zis sa-mi iau casa si apoi masina. Ca unde stai?! In casa, nu in masina. (…) Eu la Exatlon am fost doar pentru mine. Nu am fost nici pentru bani, nici pentru faima”, a declarat Mario Fresh.

Contrar tuturor asteptarilor, Mario Fresh este un baiat fara ”pretentii”. Nu conduce un bolid de lux, asa cum s-ar fi asteptat toata lumea, nu face pe teribilistul ”de serviciu” si, deocamdata, nici nu are casa. Mario Fresh locuieste la un prieten.

coral