Fiica Elenei Udrea si a lui Adrian Alexandrov a implinit sapte luni. Fericitul tatic a publicat o fotografie cu micuta Eva Maria.

In ciuda problemelor cu legea pe care le-a avut fostul ministru Elena Udrea, ea si logodnicul ei, Adrian Alexdandrov, fac tot posibilul sa isi creasca fiica in liniste. Micuta Eva Maria a implinit varsta de sapte luni si tatal ei a publicat o fotografie pe pagina lui de Facebook, pentru a marca momentul.
Cum au reactionat internautii cand au vazut fotografia cu Eva Maria

Imaginea cu fiica lui si a Elenei Udrea strans peste o mie de aprecieri din partea admiratorilor, iar el si partenera lui de viata au primit zeci de mesaje frumoase.

„Vaiii! Ce frumusete!”, „Sa va traiasca printesa!”, „Vai ce gurita scumpa are! Sa fie sanatoasa si fericita! E minunata ”, sunt cateva dintre reactiile internautilor.Impresionat de ochii albastri ai micutei Eva Maria, un barbat a scris: „Ai cui sunt ochii?”. Elena Udrea a raspuns glumind: „Ai mei, ca port lentile de contact”.

Laura Vicol a glumit spunand ca fetita se va casatori cu unul dintre fiii ei. „Acum inteleg de ce e bataie pe ea, dar tot a mea e!”, a scris ea. Fostul ministru i-a raspuns imediat: „Laura Vicol iubita, din trei baieti, unul e ginerele meu, clar. Dar vezi cu zestrea ce faci, ca s-au schimbat vremurile. Baiatul vine cu tot.”

coral