Fiica lui Iorgu Ionescu (53 de ani), cunoscut drept “Talanu”, unul dintre capii lumii interlope din Braila, a facut furori pe plaja de la Nuba Mamaia. ”Echipata” corespunzator, cu un Hermes si un costum de baie minuscul, sexoasa a starnit pofte milionarilor de pe litoral.

Denisa Stefania Ionescu, noua senzatie din lumea buna, a fost  pe una dintre cele mai renumite plaje de pe litoralul romanesc, Nuba Mamaia.

Miscari pline de senzualitate pe sezlong

”Echipata” corespunzator – cu o geanta Hermes si un costum de baie extrem de sexy, Denisuca a incins atmosfera pe plaja de la Nuba. Cu fizicul ei de model, sexoasa blondina a reusit sa zapaceasca mintile milionarilor de pe celebra plaja.

Fiica celebrului ”Talanu” din Braila a demonstrat ca stie ”jocul” pe sezlong. Si-a unduit posteriorul jucaus si si-a rasucit trupul de gazela intr-un mare fel, iar reprezentantii sexului tare au reusit cu greu sa isi mute privirea de la miscarile pline de senzualitate ale blondinei, care este ”new-entry” in lumea buna a Romaniei.

Denisuca a tras lozul castigator!

Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, sexoasa blondina traieste o veritabila poveste de dragoste cu un milionar, bine vazut in cercul afaceristilor din Romania. Acesta pare sa aiba foarte mare grija de tanara sa iubita. Din cate se pare, milionarul este cel care a ajutat-o pe Denisuca sa locuiasca intr-un apartament de lux din Bucuresti si o rasfata cu fel si fel de cadouri scumpe. Fiecare aparitie a Denisei este senzationala. Fiica vestitului interlop nu iese din casa fara geanta de firma si accesorii de sute si mii de euro.

coral