Fiica Iuliei Albu, Mikaela, are 10 ani și seamănă leit cu mama sa. Și nu doar la aspect. Fetița s-a machiat la fel ca celebra ei mamă, iar imaginea a ajuns pe Instagram.

Deși a ales un make-up strident, Iulia Albu a explicat că nu o lasă pe Mikaela să se machieze prea des deoarece consideră că este mult prea mică pentru asta.

„Sunt atât de mândră de tine! M-a rugat să postez asta (n.r. fotografia). Înțeleg, până la urmă are 10 ani. Poartă machiaj doar odată pe an, de Halloween. Și tot cred că este prea des”, a scris Iulia Albu pe Instagram.

Vedeta își crește fetița departe de ochii presei, astfel că aparițiile ei în mediul online sunt foarte rare. Însă, din fotografiile postate de părinții ei, Mikaela pare pasionată de modă și fotografie. Doar că Iulia nu își dorește ca fiica ei să intre în această lume… Cel puțin, nu încă.

„Nu-mi doresc asta pentru ea în acest moment. Este important să-și vadă de școală. Nu sunt cea mai bună mamă, cu siguranță. Din punctul meu de vedere, o mamă bună petrece foarte mult timp cu copiii ei. Eu nu sunt una dintre acele mame. Le respect enorm pe cele care decid să își crească astfel copiii, dar pur și simplu nu sunt eu acel gen de persoană. Eu pentru ea sunt ce a fost mătușa mea pentru mine. Să vedem cum va evolua această relație și pe viitor. Problematic va fi când va face 14 ani. Mikaela e un copil frumos și inteligent, care are parte de o educație pe care mulți copii cred că ar trebui să o aibă. Îi ofer fiicei mele tot ce își dorește, în măsura în care merită”, a declarat Iulia Albu în urmă cu ceva timp.

coral