Adriana, fiica mijlocie a lui Adi Minune, a aparut pe scena ”Vocea Romaniei”, semn ca talentul muzical mostenit in familie isi spune cuvantul, iar dorinta de a deveni cantareata este din ce in ce mai puternica.

Nu-i vorba, Adriana a avut o prestatie care a ajutat-o sa treaca in etapa urmatoare, asa ca Adi Minune poate sa se mandreasca si cu ea. Vestimentatia aleasa de Adriana a fost una surprinzatoare, insa apreciata. Adriana a optat pentru o rochie sclipitoare, scurta si cu decolteu in ”V”, oferind o imagine ”gustata” de public si telespectatori. Interpretarea a fost una care a dus-o pe Adriana mai departe, iar sperantele ei sunt, iata, din ce in ce mai mari.

Sora Adrianei, Karmen, i-a fost un suporter fidel, incurajand-o continuu si postand in mediul online informatii despre concurs si m,esaje in care i-a indemnat pe fani sa o sustina si sa o incurajeze pe Adriana.

„Sper ca nu ati vorbit si n-ati iesit afara sa fumati. De acum inainte, aveti de sta aici 3 ore, nu vreau sa vorbiti cu absolut nimeni. Va intelegeti cumva! Incalziti cu jumatate de ora inainte ce v-am zis eu”, le-a spus Horia Brenciu celor trei concurenti din echipa sa, chiar inaintea semifinalei.

Adriana: ”Vreau sa ajung ca Delia, ca Andra”

Fiica lui Adi Minune isi doreste o cariera muzicala, iar preferatele ei sunt Delia si Andra. Adriana tinteste departe, dupa cum se poate trage concluzia, insa nimic nu este imposibil din acest punct de vedere. Ramane de vazaut daca viitorul apropiat ii va confirma sperantele, iar declaratia conform careia doreste sa ajunga si ”ca Beyonce” va fi sustinuta in realitate.

„E bine ca juratii nu vor sti cine sunt. Aici voi arata lumii intregi ca nu sunt fata lui tata, daca se vor intoarce scaunele. De ce tata canta manele si nu e Pavaroti? Nu as dori sa cand manele, sa fiu ca tata. Mediul lor nu mi se potriveste. Nu mi se pare un mediu bun. sigur pentru o fata. As vrea sa ajung ca Delia, ca Andra, dar cel mai mult as vrea sa ajung ca Beyonce. Tata, cand a auzit ca am intrat la Vocea, a sarit in sus de bucurie, m-a felicitat si dupa a spus ca se putea mai bine. Imi doresc sa merg mai departe cu orice pret. Am venit la Vocea Romaniei sa demonstrez ceva”, a declarat Adriana Simionescu.

coral