Fiica lui Teo Trandafir a sărbătorit luni vârsta majoratului. Frumoasa Maia a împlinit 18 ani, iar evenimentul a fost marcat de vedeta de televiziune cu o urare emoționantă. Prezentatoarea TV a postat o imagine adorabilă alături de fiica ei, din primele luni de viață și a mărturisit că tânăra i-a oferit cel mai frumos cadou vreodată.

Fiica lui Teo Trandafir a împlinit 18 ani

Teo Trandafir și fiica ei au o relație specială și sunt foarte apropiate.

Tânăra de 18 ani și mama ei sunt surprinse în imagini de colecție postate pe rețelele de socializare, iar fanii nu-și pot lua ochii de la ele.

Ei bine, aniversarea de anul acesta a Maiei a fost printre cele mai speciale, iar Teo a ținut să îi facă o urare deosebită.

„Sunt 18 ani de fericire, îngerul meu sărbătorit. Azi ești majoră, iar cadoul tău pentru mine e o viață senină, împlinită. Îți mulțumesc! La mulți ani, Maia mea!„, a scris Teo Trandafir pe pagina sa de Instagram.

Imaginea postată de prezentatoarea TV a strâns zeci de mii de aprecieri din partea internauților, iar mii de mesaje au fost transmise pentru tânăra Maia.

Printre urmăritorii care i-au urat un călduros „La mulți ani” acesteia se enumeră și vedete precum Ilinca Vandici, Misha, Amna, Claudia Pavel sau Bella Santiago.

Vedeta a vorbit despre aniversarea fiicei sale
Teo Trandafir a vorbit despre fiica ei în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D. Aceasta povestit că a întrebat-o pe Maia cum se simte acum, când este în mod oficial un adult.

Tânăra i-a spus că nu vede o schimbare, însă nici nu se aștepta la una atât de rapidă.

„E un sentiment ciudat când copilul îți împlinește 18 ani. O întrebam: cum e? Ești majoră! E cum era și acum două minute. La 7:30 eram călare peste copil. Am întrebat-o: cum e?

Mi-a zis: nu, mă simt exact ca ieri. Nu cred că facem petrecere. Poate vine ea încoace, cine știe. Mergem direct la Bella (n.r. restaurantul Bellei Santiago)!”, a spus vedeta la Kanal D. coral