Ramona Manole, fiica nelegitima a lui Ionita de la Clejani, a trecut printr-o perioada cumplita. A fost nevoita sa cerseasca pe strazile din Londra, pentru a se intretine, insa in ultimii ani, viata ei s-a schimbat total. Datorita vocii sale, artista a reusit sa isi construiasca o cariera muzicala departe de Romania.

Ramona Manole marturiseste ca a fost intotdeauna o femeie puternica, desi nu a primit niciun ajutor din partea tatalui ei.

„Atunci cand greutatile vietii mele se aduna strig la Dumnezeu si fara sa vreau intreb ‘Unde esti, tata?’ Eu una nu as fi vrut sa fiu ruda cu acest om! Daca nu as fi fost puternica, tata m-ar fi lasat sa mor! Am momente cand imi este dor de el, dar uit ca tatal meu este un om fara inima si atunci sunt fortata sa revin la realitate si il rog pe Dumnezeu sa ma linisteasca. Am un mesaj pentru toti parintii si anume sa isi iubeasca copiii si sa nu ii abandoneze indiferent de situatie. Sa riscati cu toata fiinta voastra pentru a va creste puisorul”, a declarat Ramona pentru Click!.

 

coral