Cântăreața Sister Derby, pe numele său real Deborah Owusu-Bonsu, este considerată ca fiind una una dintre cele mai frumoase femei din Ghana. Tânăra de 35 de ani este fiica unei românce și se mândrește cu originale sale, relatează portalul ghanez yen.com.gh.

Cei care o apreciază pun frumusețea lui Deborah pe seama originilor sale exotice. Tatăl ei este ghanez, iar mama româncă, scrie yen.com.gh.

Fotomodelul se mândrește cu cea care i-a dat viață pentru că publică pe rețelele de socializare numeroase fotografii în care apare alături de mama ei. Considerată ca fiind o vedetă în Ghana, Sister Derby este fotomodel, prezentatoare TV, dar și cântăreață.

În 2012, ea a devenit cunoscută datorită melodiei „Uncle Obama”, dedicată lui Barack Obama, președintele Statelor Unite de la acea vreme.

Mama modelului celebru în Ghana este Felicia Owusu-Bonsu. S-a născut pe 22 decembrie 1953 și a copilărit la Ploiești. Femeia de 65 de ani deține o afacere care se ocupă cu vânzarea de pălării și bluze tricotate.

 

coral