Alegerile Prezidentiale 2019 au fost castigate de Klaus Iohannis, acesta asigurandu-si cel de-al doilea mandat la Cotroceni, iar ”ecourile” nu s-au stins. In PSD, apele s-au tulburat dupa comunicarea rezultatelor finale, insa Viorica Dancila incearca sa ”mearga mai departe”, cum se spune, considerand ca a pierdut doar o batalie, nu si razboiul.

Victor, fiul Vioricai Dancila, a postat in mediul online o fotografie care sugereaza chiar increderea pe care Viorica Dancila o are in fortele proprii. Victor a dorit sa ii fie alaturi si sa o spijini printr-o fotografie care sa sugereze tocmai atitudine indrazneata si capacitatea de a trece peste esecul intregistrat la alegeri.

Poza de album cu Viorica Dancila in tinerete

In urma cu ceva timp, Viorica Dancila a dat publicitatii o poza de album in care apare alaturi de fiul adoptat si sotul sau. Cand a fost realizata fotografia, ea avea varsta de 29 de ani.

“Dupa ce l-am infiat pe Victor, cu foarte multe insistente, ni s-a schimbat viata. Am avut un tel. Cand era greu, trebuia sa depasim pentru ca era Victor. El a devenit rasfatatul familiei. La inceput n-au inteles, eram in 1990. Victor e nascut pe 1 ianuarie 1990 si erau conditiile putin mai grele. Stateam in Videle, aveam un apartament cu doua camere atunci”, a declarat fostul premier in cadrul unui interviu mai vechi.

 

coral