Piese șic, culori puternice, minimalism și modele unisex. Acestea sunt tendințele din colecțiile primăvară – vară ale anului 2021, iar dacă și tu iubești să fii în trend și să faci cumpărături de la brandurile din Palas, ai parte de recompense. Astfel, la solicitarea voastră, mult așteptata campanie Flash Cash revine! Vezi pe www.palasmall.ro ce ți-am pregătit, iar timp de trei zile, de luni până miercuri, bucură-te de mai multe cumpărături!

Cu toții suntem cu gândul la momentele în care gradele din termometre cresc simțitor, natura începe să reînvie, iar noi trecem la vestimentațiile cool, colorate, lejere și creative de primăvară. Brandurile din Palas au pregătit deja noile colecții, dar te întâmpină și cu reduceri substanțiale la articolele de iarnă. Așa că, indiferent dacă ești o fire elegantă și mereu cochetă sau preferi ținutele casual, este momentul perfect să faci o vizită în magazinele din Palas pentru un refresh al garderobei. Poți profita de Flash Cash și pentru a alege cadourile de Valentine's Day pentru persoana iubită, dar și pentru familie, prieteni și, de ce nu, chiar pentru tine. Include în itinerariul tău magazinele cu articole vestimentare, de unde poți alege ținute care să-ți pună în valoare personalitatea, iar pentru a le completa, fă o vizită și la brandurile de încălțăminte, care au pregătit colecții surprinzătoare. Cu propuneri interesante vin și magazinele de bijuterii, cele cu accesorii și produse de îngrijire, parfumeriile, librăriile, dar și locațiile din categoria home&deco, iar Palas te răsplătește cu premii.

Astfel, dacă vii în perioada 8 – 10 februarie 2021, la centrul de premiere din zona Guess, cu un bon sau mai multe bonuri fiscale pentru cumpărături de minimum 300 de lei din magazinele Palas, primești instant un cec cadou în valoare de 50 de lei. Cu cât cumperi mai mult, cu atât premiul oferit este mai mare! Așa că, dacă ai achiziționat produse de minimum 1.000 de lei, primești un cec cadou de 100 de lei. Acestea se acordă în limita stocului disponibil și pot fi oferite și drept cadou celor dragi. Regulamentul campaniei poate fi consultat pe www.palasmall.ro.

Ești pregătit de Flash Cash? Cumpărături speciale, cu premii speciale, la Palas!

 

 

coral