Editia de astazi, 1 martie 2018, de la “Neatza cu Razvan si Dani” este ultima in care Flavia Mihasan apare, pentru ca tot de azi ea intra in concediu de maternitate. Desi de obicei, momentele emotionante se petrec la finalul emisiunii, asistenta TV si-a luat la revedere de la fani si colegi in prima ora a matinalului de la Antena 1. Dani Otil a facut-o sa planga pe viitoarea mamica.

Flavia, moment tensionant in ultima ei emisiune “Neatza cu Razvan si Dani”

Dani Otil a deschis subiectul delicat pentru Flavia Mihasan dupa ora 08:30. Marturisirile facute de prezentatorul au emotionat-o foarte mult pe asistenta TV, care nu si-a putut stapani lacrimile, desi… colegul lui Razvan Simion a adus in discutie tradarile petrecute la “Neatza cu Razvan si Dani” inainte de venirea Flaviei Mihasan. Insarcinata in 7 luni, artista i-a dezvaluit ca nu se astepta sa ii spuna toate acele lucruri frumoase in direct, la TV, ci,in privat. Logodnica lui Marius Moldovan este insarcinata in sapte luni.

“Nu ma face sa plang, e abia 08:30. Nu ma asteptam sa spui aceste lucruri la televizor. Sunt 6 ani… 6 ani in mai, bebele se misca, sa stiti ca va recunoaste vocile deja. (…). Sunt deja in 7 luni. Oricum o sa ma uit la voi de acasa”, a spus Flavia Mihasan “Neatza cu Razvan si Dani”.

Imediat cand a auzit ca bebelusul Flaviei Mihasan ii recunoaste vocea, Dani Otil a reactionat imediat. El i-a spus viitoarei mamici ca mostenitorul ei ar putea sa-i spuna: “unchiu”.

“Nu face gravidele sa planga. (…). Pe Flavia am gasit-o intr-un moment foarte tensionat la «Neatza», cu tradari… (…). Mie poate sa imi spuna: «unchiu»”, a declarat Dani Otil in cadrul matinalului de la Antena 1.

Flavia Mihasan si Marius Moldovan vor deveni parinti anul acesta

Iubitul Flaviei Mihasan a participat la Romanii au talent, sezonul din 2017, impreuna cu Hera Alexandra Zaulet. Cei doi au uimit juratii, dar si fanii celebrului show de talente de la PRO TV. Hera Zaulet si Marius Moldovan sunt studenti la UNATC si sunt atrasi de dans.

Iubitul asistentei de la “’Neatza cu Razvan si Dani” are 27 de ani, este actor, fotomodel si dansator profesionist. Marius Moldovan a inceput sa danseze in orasul natal, Bistrita, apoi a mers in Cluj-Napoca, unde si-a continuat studiile. Dupa ce a absolvit liceul, el s-a mutat in Bucuresti, unde a urmat cursurile Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica “Ion Luca Caragiale”. In prezent, el lucreaza la Teatrul Evreiesc de Stat, colaboreaza cu mai multe agentii de modeling si administreaza o sala de box din orasul natal.

coral