Orădeanca Denisa Hodişan, fiica şefului Direcţiei Agricole Bihor, Nicolae Hodişan, cunoscută în lumea mondenă în special după ce a participat la mai multe concursuri de Miss, iar pe unele le-a și câștigat, s-a măritat cu popularul om de radio Flick Domnul Rimă, de la Radio Zu.

Ceremonia a fost discretă și ar fi avut loc pe o insulă, Creta, fiind anunţată de cei doi duminică, pe Facebook.

"De azi, în fiecare zi, / Am să îţi ţin în mână mâna / Şi-am să te scriu în poezii / Din august, … pentru totdeauna!", se arată în poezioara postată de Flick, pe numele său adevărat Andrei Sebastian Filcea, cu hashtagul #justmarried.

În timpul ceremoniei, orădeanca a purtat o rochie albă, o coroniţă albă, dar şi pantofi sport albi.

Daniel Buzdugan, coleg cu Flick, de la Radio Zu, și soția lui sunt chiar naşii cuplului.

"Suntem nași fără de veste / în cea mai tare poveste! Am aflat cu o zi înainte că vor ateriza în Creta Flick și Denisa și ne-au anunțat că au aranjat să se căsătorescă chiar aici pe insulă și că… noi o să fim nași:)  La început am crezut că este o farsă, când Flick mi-a spus că absolut nimeni nu știe nimic și la eveniment vom fi doar noi, ei și ofițerul stării civile.  Acum sunt deja soț și soție!", a scris Buzdugan pe pagina sa de Facebook.

Denisa Hodișan și Flick și-au făcut publică relația de câteva luni, pe paginile lor de socializare, unde au postat fotografii sau clipuri în care apar fericiți, împreună.

coral