News Flash:

Florești: Grădiniță ultramodernă, pregătită pentru noul an școlar. FOTO

2 Septembrie 2020
1241 Vizualizari | 0 Comentarii
Gradinita Floresti

Primarul comunei Florești, Horia Șulea, a precizat că s-au găsit soluții pentru ca toți copiii de grădiniță să înceapă cursurile. 

”Toți copilașii care aveau vârsta legală pentru grădiniță au fost încadrati într-o grupă de grădiniță, prin eforturi colosale și proceduri de închirieri spații adecvate. Toate cererile au fost rezolvate pozitiv, găsindu-se locuri pentru fiecare copilaș. Grădinița va începe fără probleme legate de locuri și în deplină siguranță sanitară.

În aceste condiții, gata, la Florești nu mai avem o problema cu locurile la gradiniță. Cu toate acestea, da, avem în derulare proiectul privind realizarea a încă unei grădinițe. Vă reamintesc, o nouă instituție școlară, o școala clasele 0-8, se va construi în zona Eroilor- Porii, demers care este deja aproape de licitația privind execuția.

În acest moment, la Gradinita cu program prelungit din Cetatea Fetei avem 241 copilasi (9 grupe: 3 grupe mici, 2 mijlocii, 2 mari, 1 de limba maghiară și una cu program normal), la Grădinița cu program prelungit de pe Ioan Rusu, de lângă Primărie, avem 355 copilași (12 grupe: 3 grupe mici, 3 mijlocii, una mare și una cu program normal) iar la spațiul nou de pe str. Florilor avem 140 copilași (5 grupe: 3 grupe mici, una mijlocie și una mare). Un total de 736 copilasi si 26 de grupe. Plus copilașii de la Gradinita de pe str Horea!”, a explicat primarul.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Screenshot_2020_09_02_at_08.02_.11_.png
floresti horia sulea gradinita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1678 (s) | 33 queries | Mysql time :0.073891 (s)