Florin Dumitrescu si-a pus fanii pe jar! Celebrul chef de la Antena 1 a publicat pe contul sau de Facebook o fotografie in care apare pe patul de spital, in timp ce era monitorizat. Florin Dumitrescu a tinut sa-i linisteasca pe fanii sai si le-a spus sa stea linistiti. Cel mai probabil, acesta va reveni cat de curand cu informatii despre interventia la care a fost suspus.

”2020. E de bine!”, a scris Florin Dumitrescu in dreptul fotografiei.

Florin Dumitrescu, despre momentele tensionate din emisiune

Emisiunea ”Chefi la Cutite” a oferit, in repetate randuri, momente tensionate. Telespectatorii s-au intrebat, pe buna dreptate, daca este vorba despre ”regie” sau atmosfera se incinge, la propriu si la figurat, in anumite momente.

Chef Florin Dumitrescu s-a decis sa lamureasca misterul, iar explicatiile sale ofera o imagine de ansamblu a ceea ce se intampla in timpul acestui show culinar. Pana la urma, astfel de ”contre” care nu par intotdeauna amicale sunt ”deliciul emisiunii”, spune chef Dumitrescu, iar totul porneste… din suflet. Si, in ultima instanta, momentele tensionate sunt ”pe bune”.

“Asta e deliciul emisiunii practic, aici se face declicul si de aici incepe, sa zicem asa, toata regia emisiunii. Daca ai pune trei actori sa joace ceea ce facem noi, nu ar putea niciodata, pentru ca lucrurile pe care noi le facem acolo sunt din suflet si sunt pe bune. Fix asta este motivul pentru care emisiunea functioneaza asa cum functioneaza, pentru ca fiecare dintre noi este capos, fiecare dintre noi vede lucrurile cu totul diferit si fiecare vrea sa isi impuna punctul de vedere. Si, automat, lucrurile se intampla cum se intampla si le puteti vedea la televizor”, a declarat Florin Dumitrescu pentru Libertatea.

coral