Trece ziua, vin noile dovezi de dragoste. Florin Pastrama si Brigitte Nastase continua sa isi arate iubirea in fel si chip, semn ca sunt indragostiti pana peste cap.

Dupa ce, ieri, Brigitte a facut oficiala relatia cu fostul Ralucai Podea, a venit si randul si Florin Pastrama sa „dea la fileu”.

Brigitte Nastase s-a trecut pe Facebook ca fiind intr-o relatie cu el si chiar a postat o poza in care se saruta. Cum ar putea sa fac Pastrama mai bine de atat? Cu o poza de… profil, evident!

Ca sa stie toata lumea ca este luat, Florin Pastrama si-a pus o fotografie in care se saruta cu patos cu Brigitte, chiar ca poza principala de profil.

Cunoscutii au fost in extaz si au transmis numai urari si felicitari.

Pastorul lui Brigitte Nastase o va pedepsi pe vedeta

Brigitte Nastase urma sa se casatoreasca cu Cornel, barbatul care a facut-o sa zambeasca, din nou, dupa divortul de Ilie Nastase. Acum Brigitte Nastase risca sa fie pedepsita de pastor, pentru gesturile sale scandaloase.

„Noi nu suntem toleranti, recuperam «ranitii». Privesc cu mila acest act al lui Brigitte, pentru ca, la randul Lui, Domnul Hristos sa se poarte cu mila fata de mine. Urmeaza sa vorbesc cu comitetul bisericii, care va da o disciplina si punerea deoparte. Adica, o vreme ea nu participa la actele de cult si la impartasanie. Abia dupa ce se va indrepta spiritual si va respecta numarul de zile ca indreptare, ea poate sa vina la pozitia anterioara, cu parerea de rau a savarsirii pacatului. Trebuie sa arate ca ii pare rau, pentru ca Dumnezeu nu are de pierdut pe nimeni. Noi nu vrem sa ii dam sfatisfactie Diavoului, ci sa ii aducem pe oameni in dreptul Domnului”, a declarat pastrolul Nicu Ivan.

coral