Maestrul teatrului și al cinematografiei românești, Florin Piersic, s-a distrat de minune, alături de Dan Negru, în recenta vacanță din Dubai. Însă, în nicio fotografie nu apare și Anna, soția actorului. Reporterii impact.ro au aflat, în exclusivitate, de ce partenera de viață a lui Florin Piersic s-a răzgândit în ultima clipă să-l însoțească în marea aventură, deși avea biletul de avion în buzunar.

Florin Piersic, ca în vfremurile bune în luxosul Dubai. De ce soția lui nu a vrut să meargă cu el

Dan Negru a postat pe conturile sociale numeroase filmulețe și fotografii din vacanța petrecută alături de bunul său prieten, Florin Piersic, în Dubai, unde au îmbinat utilul cu plăcutul. În pauzele dintre filmările pentru programul de Crăciun, de la Antena 3, care a înregistrat audiențe uriașe, ei s-au distrat ca doi burlaci scăpați de neveste. S-au bălăcit, au făcut concurs de înot, pe câțiva bănuți, și au dat iama în luxoasele magazine din mall-ul în care te poți lesne rătăci, plin de turiștii veniți din întreaga lume.

„Am pierdut vreo 50 de lei. Am pus un pariu cu puștiul ăsta că-l bat la 100 m liber, cursa de înot. El, Piersic, la 85 de ani. Am fost pe aproape, dar tot m-a luat cu vreo jumătate de metru”, povestea Dan Negru despre amuzanta competiție, dintre ei, cu miză.

Anna Piersic nu și-a însoțit celebrul soț în marea aventură din Dubai: ”Avea bilet de avion, dar s-a răzgândit în ultima clipă”

Dar unde era Anna, în toată această poveste? Fanii artistului au crezut că femeia nu a dorit să fie pozată, însă adevărul este cu totul altul. De fapt, Anna Piersic s-a răzgândit să-și mai însoțească celebrul soț în această vacanță de 5 stele.

„Avea și ea bilet, dar s-a răzgândit în ultima clipă. A dorit să rămână acasă, la Cluj, ca să pregătească masa de Crăciun, căci aveau invitați. În plus, s-a cam speriat de drumul lung!”, au dezvăluit, în exclusivitate pentru impact.ro, surse apropiate familiei Piersic. Dan Negru i-a mulțumit însă Anei: ”Mulțumesc, doamna Ani, că mi l-ați dat pe inventar!”.

Interviul lui Dan Negru cu Florin Piersic a înregistrat audiențe uriașe la Antena 3

Dan Negru și Florin Piersic au o prietenie veche, vestitul artist fiind nelipsit din programul de Revelion al celebrului prezentator tv, dar și de Crăciun, când poveștile lui  ”Mărgelatu” sunt savurate de o țară întreagă. Și anul acesta, Antena 3 a înregistrat audiențe uriașe cu deja tradiționalul interviu cu Florin Piersic, în care artistul a depănat amintiri vesele din vacanțele petrecute pe toate meridianele. Cu acest prilej, el și-a manifestat și imensa dragoste pentru pământul românesc, pe care nu l-ar părăsi pentru nimic în lume. Dan Negru a scris pe conturile sociale despre acest nou succes.

„Mulțumesc pentru Seara de Ajun. Audiențele au arătat că am fost mulți, din nou, oriunde am fi…Am uitat totuși să vă spun ceva important: interviurile, inclusiv cel din seara de Ajun, sunt făcute fără câștiguri materiale. Florin Piersic a acceptat invitația pro-bono, din simpla bucurie a întâlnirii cu voi. Nici eu și nici Florin nu am câștigat niciun leu de pe urma acestor producții difuzate la tv. Pentru mine a fost o onoare reîntâlnirea cu Florin si pentru el a fost o bucurie reîntâlnirea cu voi. Astea au fost singurele câștiguri ! Televiziunile au primit aceste producții gratuit și le mulțumesc public că au acceptat să le difuzeze. Lipsa banului nu e un obstacol. Lipsa ideilor, DA ! Florin, mulțumesc pentru idei! Banii pot cumpăra un câine, dar nu-l pot face să dea din coadă”, este mesajul lui Dan Negru, conform impact.ro

Florin Piersic a avut colecție de femei superbe

Florin Piersic sau ”Alain Delon de România”, cum i se mai spunea, în anii tinereții, a iubit cu patos, fiind adorat de cele mai frumoase femei. De notorietate e și povestea de dragoste cu solista Angela Similea. Chipeșul actor a fost căsătorit cu actrițele Tatiana Iekel și Anna Szeles.

Anna Torok este cea de-a treia și ultima soție, contabilă de meserie. Cei doi s-au cunoscut în 1986, în avion, iar la scurtă vreme și-au oficializat relația. Celebrii soți locuiesc la Cluj, unde dețin două locuințe, inclusiv o imensă vilă, unde artistul se relaxează în pauzele dintre spectacolele cu piesa ”Străini în noapte”, în care joacă de 15 ani. coral