Cu toate că a crescut în atenția publicului, actorul a ales discreția, ținându-și viața departe de ochii curioșilor. Recent, Florin Piersic Jr a făcut o dezvăluire emoționantă despre boala cu care se luptă de ani de zile. Cum a învățat să se elibereze de „demoni”, în momentele în care se simte copleșit.

Florin Piersic Jr, despre boala de care suferă de ani de zile

Talentat, șarmant, enigmatic, având ca tată unul dintre cei mai apreciați actori din România, am crede că Florin Piersic Jr a avut o viață privilegiată. Cu toate astea, artistul ascunde o suferință veche, ce în anumite momente ale vieții l-a copleșit și cu care a fost nevoit să învețe să conviețuiască.

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, Florin Piersic Jr a făcut o mărturisire neașteptată despre boala cu care se luptă de ani de zile. După ce a fost întrebat de prezentatoare: „De câte ori ați fost în depresie?”, fiul celebrului actor a mărturisit că depresia a fost o constantă în viața lui.

„În fiecare zi din viața. Adică de când sunt conștient… Depresia e un cuvânt prea dur pentru un copil, dar un copil poate să fie supărat că i s-a stricat o jucărie… Dar, de când mă știu, de când sunt conștient și de când fac acțiuni care să ducă undeva, să am un proiect, nu să-mi construiesc o mașinuță din lego, în fiecare zi au fost momente.

Depresia nu te părăsește, e ceva care te obișnuiești. Sunt zile în care îi faci față și este doar un fel de haină care te zgârie, dar te-ai obișnuit cu tot disconfortul ăsta, și alte zile în care îi cresc țepi și te zgârie foarte nasol”, a explicat Piersic Jr.

„E o manevră pe care o folosesc uneori ca să scot afară niște demoni”

Cu toate că a trecut prin momente mai dificile, a învățat unele „trucuri” ce îl ajută să își transforme suferința în altceva, iar pentru asta folosește platformele de social media.

„Astăzi au existat niște motive personale care m-au făcut să stau 5 minute în ceea ce putem numi depresie, dar depresia are și ea nuanțe, așa că poate să fie acută sau mai moale. Există momente (de depresie acută – n.r.), mai ales în epoca aceasta în care lumea ascunde lucrurile astea pe Facebook și Instagram. Uneori îmi dau voie să arăt asta, dar într-un fel mai subtil.

Cineva poate să creadă că eu fac o postare comică, dar, de fapt, sub ea se ascunde o furie, o depresie, pe care încerc să o transform în altceva. E o manevră pe care o folosesc uneori ca să scot afară niște demoni”, a mai spus Florin Piersic Jr, la Kanal D. coral