Florin Salam i-a dat o replică acidă lui Ștefan Bănică Jr, după un incident din cadrul emisiunii X Factor.

Adrian Petrache (n.r. unul dintre concurenții emisiunii) ar fi trebuit să cânte alături de unchiul său, Florin Salam, dar manelistul nu a mai ajuns în platou, pentru că nu s-a simțit bine.

Când a auzit, Ștefan Bănică a izbucnit: ”Nu e corect! Nu cred că s-a mai întâmplat niciodată așa ceva. Asta mi se pare nasoală. Adică ce vină are copilul ăla. Eu sunt încă uimit că cineva nu apare. Am rămas cu un gust amar față de colega mea (n.r. Loredana)”.

Loredana a intervenit, apărându-și concurentul: ”Se poate întâmpla oricui. Putea să aibă COVID, na”. Adrian Petrache a spus apoi că unchiul său a fost cu o zi înainte la repetiții și i s-a făcut rău. 

Ce replică a dat Florin Salam

”Poate o să auzi și tu asta într-o lună, un an sau cinci. Nu aveai voie să vorbești tu de mine… Tu cânți de două pe an, de Crăciun și de Sfântul Ștefan, după aceea ești liber non-stop, faci plajă. 

Te respect și pentru asta. Ce e drept, ai jucat în Liceenii, mamă în ce fel ai jucat acolo, rolul ală, m-ai mâncat, de la sol major. 

Îmi cer scuze de la Loredana. Nu avea voie ăla să vorbească de mine… Îl respect așa, melodia aia cu chiuveta, m-a făcut să plâng. 

Dar să nu mai vorbească de mine! Nici eu nu vorbesc de nimeni, fiecare avem greșelile noastre, soarta noastră. Nu te murdări tu, măi Ștefane, să vorbești tu de mine, că tu ești la un nivel șmecher, vezi-ți de treaba ta, frățiorul meu. Ar trebuie să îți ceri scuze dacă mă întrebi pe mine, doar că mi-ai pomenit numele. Eu nu îți pomeneam numele, dar mi-am adus aminte că trebuia să dau o replică. Ce crezi? Te și ridic prin vorba asta! Îți iei trei nunți de la critica asta! Mă scuzați dacă am exagerat vis a vis nu de ce vorbeam eu acum, ci vis a vis de prietenii noștri, am trecut de la un subiect la altul”, a spus Florin Salam într-o video postat pe Tik Tok.

coral