Fanii lui Florin Salam au fost șocați să audă știrea falsă care anunța că artistul ar fi murit. Din fericire, manelistul este bine și a postat un mesaj pe rețelele de socializare. Cum a reacționat.

Florin Salam, reacție după ce s-a spus că a murit

Ce a postat manelistul

Cum a reacționat Florin Salam, după ce s-a spus că a murit. Manelistul a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care a clarificat situația. Ce le-a mărturisit artistul fanilor din mediul online.

Prima reacție a lui Florin Salam, după ce s-a spus că a murit

Florin Salam a fost șocat să vadă știrea falsă prin care se anunța că a murit. Manelistul a postat la scurt timp un mesaj pe rețelele de socializare prin care le-a spus fanilor că nu a decedat. Artistul susține că aceeastă informație care a circulat pe internet a fost „o palmă dură asupra credibilității presei”.

Cu atât mai mult, Florin Salam a ținut să precizeze, la finalul mesajului, că se va revedea cu bine cu fanii, la concerte, în curând. Manelistul a fost deranjat de știrea falsă.

„Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit, iar din păcate, această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vor revedea curând la concerte. Vă doresc sănătate tuturor. Rușine, Pro TV”, a scris Florin Salam.

Fiica lui a negat totul

Cea care a spus tot adevărul a fost fiica lui, Betty, care a postat imediat pe rețelele de socializare un mesaj prin care și-a anunțat toți urmăritorii din mediul online că știrea a fost una falsă, iar tatăl ei este bine.

Într-adevăr, Florin Salam a fost la spital în urmă cu câteva zile din cauza infecției cu virusul COVID-19, dar pe departe să se fi întâmplat ceva tragic, așa cum se zvonea în știrea respectivă, arată spynews.ro coral