0 de angajaţi ai fabricii de ciocolată Kandia au fost depistaţi cu coronavirus. O angajată a fost testată pozitiv cu Covid-19 miercurea trecută. Întreaga secţie a fost închisă.

Un nou focar de coronavirus a izbucnit la fabrica de ciocolată Kandia din Capitală. Potrivit unor surse din cadrul Ministerului Sănătăţii, 20 de angajaţi ai fabricii au fost depistataţi cu Covid-19.

Săptămâna trecută, compania a decis să fie testaţi toţi angajaţii, după ce pe data de 10 iunie, o angajată a fost diagnosticată cu coronavirus.

Toţi angajaţii găsiţi infectaţi vor intra în carantină, iar secţia unde aceştia lucrau a fost închisă, scrie mediafax.ro.

DSP București a anunțat că a fost informată vineri de Kandia Dulce cu privire la rezultatele testărilor efectuate la angajații societății.

„Din cei 51 angajați testați pentru depistarea infecției cu SARS COV 2, 20 au avut rezultate pozitive. DSPMB a inițiat imediat, conform procedurilor, ancheta epidemiologică, aceasta fiind în acest moment în desfășurare. Persoanele depistate pozitive cu infecția SARS COV 2 urmează sa fie internate în spitalele desemnate Covid”, a transmis DSP București.

coral