Viața de manelist este plină de pericole sau cel puțin așa este în cazul lui Adrian Minune. Imagini făcute publice îl surprind pe artist la o nuntă la care s-au tras focuri de armă chiar în fața lui. Mai mulți invitați au folosit puști de vânătoare și pistoale în timpul petrecerii, iar în preajma lor se aflau și copii.

O nuntă la care a cântat Adrian Minune a avut parte de o atmosferă ”incendiară”. Au fost trase focuri de armă chiar în fața manelistului, care a fost rugat, dar a refuzat să tragă la rândul lui. Momentul a fost filmat și se vede foarte clar cum mai mulți nuntași trag cu puști de vânătoare și pistoale.

Adrian Minune, în fața puștilor și a pistoalelor la o nuntă

Împușcăturile au avut loc pe stradă, în fața casei mirilor, unde Minune cânta și era înconjurat de invitați. Mai mulți copii au fost, de asemenea martori la incidentul periculos.

„Atunci când ești posesor de armă faci un curs în care ti se explică că nu ai voie cu niciun fel de armă la orice fel de adunare publică. Iar nunta este o adunare publică.", a explicat, la Antena 3, Iulian Surugiu, lider al Sindicatului Național al Agenților de Poliție, citat de Spy News.

Imaginile în care se trag focuri de armă au ajuns în atenția poliției

Liderul de sindicat a condamnat sistemul și a atras atenția asupra deficitului de personal existent în Poliția Română.

"Să mergi cu arme la nuntă, nu e în regulă. Probabil au văzut la parlamentari că se bat în Parlament și au zis hai să mergem și noi la nuntă.

Poliția e din ce în ce mai puțină. Foarte mulți polițiști ies la pensie, cei mai tineri sunt mai puțin pregătiți. Un deficit de personal de 25 de mii de polițiști. Foarte mulți care stau în birouri, în loc să stea în stradă. Lipsește sectoristul și parcă nimeni nu aude.", a mai spus acesta. coral