Foloseste bicarbonatul de sodiu in acest fel si vei întineri cu 10 ani in doar cateva minute. Privește cum se procedează.

Bicarbonatul de sodiu e un ingredient versatil si foarte puternic ce nu se foloseste doar in bucatarie, ci si pentru a curata pielea. Iata cum poti sa pari cu 10 ani mai tanara, folosind urmatoarele tratamente.

1. Impotriva cosurilor: Daca suferi de acnee, foloseste bicarbonatul de sodiu combinat cu putina apa, aplicat direct peste zonele afectate. Tine masca timp de 10 minute si apoi clateste.

2. Albeste dintii si improspateaza respiratia: Foloseste de doua ori pe saptamana bicarbonatul de sodiu pentru a te spala pe dinti. De asemenea, poti sa clatesti gura cu 50 ml de apa in care ai dizovlat jumatate de lingurita de bicarbonat.

3. Intinereste tenul: Daca ai tenul uscat, amesteca in sapunul cu care iti cureti fata putin bicarbonat de sodiu si spala-te cu aceasta solutie. Asa ti se va hidrata pielea si vei avea un ten mai tanara.

Dolly Parton Sets Three Guinness World Records

4. Poti sa folosesti bicarbonatul de sodiu ca o masca pentru par. O singura data pe luna e suficient pentru a-ti curata scalpul si parul in profunzime.

5. Bicarbonatul de sodiu iti curata unghiile: Stii ca este destul de greu sa scapi de reziduurile de oja si de aspectul ingalbenit al unghiilor. Fă o pasta din o parte bicarbonat si 3 parti apa, cu care sa cureti fiecare unghie in parte.

Iata cum, folosind cateva trucuri simple, ieftine si la indemana, poti sa arati mai tanara. Cu un singur pachet de bicarbonat de sodiu poti sa ai grija de ten, par, dinti si unghii. Asa ca, data viitoare cand mergi la cumparaturi, pune-l in cos, caci vei avea doar de castigat!

Anunț important: Pentru că rețeaua de socializare ne-a cenzurat postările, sunt aproape oprite pentru ca dumneavoastră să nu le mai vedeți, vă rugăm să le dați mai departe, pentru a rezolva această situație! coral