Manichiura sau pedichiura perfecta se poate obtine foarte usor in prezent, cu ajutorul unui gel UV. Compozitia inovativa si tehnica moderna de aplicare a acestor produse de infrumusetare a unghiilor ofera utilizatoarelor avantaje de exceptie. Pe langa un aspect absolut demential, doamnele si domnisoarele se pot bucura si de o rezistenta a manichiurii de pana la 4 saptamani, fara a fi nevoie de intretinere sau retusuri. Aplicarea se face intr-un mod deosebit de facil, putand sa te joci cu articolele din aceasta gama chiar la tine acasa.

Rezultatele folosirii unui gel UV sunt intotdeauna la superlativ, mai ales daca ai invatat sa stapanesti tehnica de aplicare. Respectarea timpilor de uscare la lampa, pregatirea corespunzatoare a patului unghial si utilizarea bazelor de protectie si a celor de finisare vor garanta succesul muncii tale.

"Magicianul" care transforma orice unghie intr-o poveste

Daca te confrunti mereu cu unghiile casante si nu reusesti niciodata sa obtii forma dorita, cu un gel vei rezolva imediat aceasta problema, deoarece este produsul ideal pentru constructia unghiilor false. Vei putea aborda orice forma, dimensiune si stil doresti! Patrate, dreptunghiulare, ovale, medii, lungi sau foarte lungi, stiletto sau orice alte forme si dimensiuni visezi, le poti obtine cu ajutorul unui gel.

Declarat superstar in cosmetizarea unghiilor, acesta ocupa de cativa ani primul loc in preferintele utilizatoarelor, neavand inca rival. Este, practic, inegalabil si imbatabil la rezultatele oferite, ridicand orice stil de manichiura la rang de arta. Daca ti s-a intamplat sa remarci uneori fascinata eleganta mainilor unei colege si sa te intrebi ce produs minune a folosit, ei bine, fii sigura, ca este vorba despre renumitul gel UV. Doar acesta este capabil de un impact estetic atat de puternic asupra celor din jur.

Colectii intregi i-au fost dedicate acestui maestru, pentru a indeplini orice dorinta in materie de culoare si decor venita din partea iubitoarelor de frumos. Cu ajutorul produselor distribuite de producatori, vei obtine un efect absolut incredibil! Sute de nuante au fost elaborate pentru a dezvolta cat mai mult plaja de abordare a gelurilor. Acest stil, cu siguranta, nu se va demoda niciodata, iar sintagma "Sky is the limit" il caracterizeaza perfect.

Trusa profesionala are la baza doar produse de calitate

Alaturi de culorile fabuloase, mai ai la dispozitie si gelul de constructie, pudra acrilica, gelul pentru culoare si design, gelul acrilic, uleiul pentru cuticule, baza, top coat-ul, precum si pensulele de unghii, indispensabile pentru o pictura senzationala sau o manichiura french. De asemenea, mai poti achizitiona si alte echipamente sau produse, precum lampa UV, buffer-ul, pila si tratamentele aferente.

Adauga in trusa de produse pentru unghii si un gel UV de camuflaj, 3 in 1 sau de finisare. Fiecare articol este de calitate superioara si poate fi aplicat cu usurinta.

Mai mult decat atat, vei putea accesa o oferta foarte bogata de geluri de constructie a unghiilor, intr-o paleta vasta de culori. Indiferent de preferintele tale in materie de unghii false, gama variata de nuante te va captiva complet. Fie ca vrei sa obtii o manichiura simpla, intr-o singura nuanta, fie o manichiura sofisticata care combina o multime de culori, dorinta iti va fi indeplinita!

Tu ce nuante de gel UV ti-ai ales pentru vara aceasta? coral