News Flash:

Fostă miss, numită politic de PNL la un spital din Cluj. Alin Tișe i-a cerut demisia!

10 Februarie 2021
1593 Vizualizari | 0 Comentarii
claudia ardelean

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a cerut demisia Claudiei Ardelean, fostă miss, care a fost numită în calitate de supleant 2 în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” Cluj-Napoca.

„Regret nespus incidentul. Am solicitat în cursul zilei de ieri, 9 februarie, demisia doamnei Claudia Ardelean, fapt care s-a întâmplat, chiar dacă dânsa avea statut de supleant 2, neremunerat.

Din punct de vedere profesional doamna Claudia Ardelean a absolvit două facultăți (din care una de Drept) și are o pregătire foarte bună.

Celelalte aspecte care au fost prezentate în presă țin de viața privată a persoanei respective.

În acest sens, pentru a nu exista nicio îndoială, suspiciune sau semne de întrebare cu privire la această numire, am solicitat demisia acestei persoane, fapt care s-a realizat ieri”, a declarat Tise.

Claudia Ardelean s-a lăudat pe Instagram că a fost numită în Consiliul de Administrație la Spitalul de Pneumoftiziologie Cluj.

”It’s officially! Azi, 08.02.2021 am semnat contractul de mandat în baza căruia îmi voi exercita funcția publică de reprezentant al Consiliului Județean Cluj în Consiliul de Administrație al unui spital public din Municipiul Cluj-Napoca! Mulțumesc pentru încredere și susținere Partidului Național Liberal Cluj!”, a scris pe Instagram Claudia Ardelean.

Fostă miss, frumoasa liberală a absolvit Facultatea de Drept și Facultatea de Studii Europene din cadrul Universității Babeș-Bolyaiși și este membră PNL din 2014.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

claudia ardelean miss alin tise spital
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 22 queries | Mysql time :0.053785 (s)