Interpreta de muzica populara Nicoleta Voicu, fosta iubita a lui Gheorghe Turda, a marturisit ca se descurca greu cu banii.

Nicoleta Voicu apre probleme financiare, dupacum a dezvaluit pentru click.ro. Aceasta a afirmat ca incaseaza 2.000 de lei pe luna, bani care abia ii ajung sa-si plateasca rata la banca si facturile.

„Nu m-am ridicat inca in picioare, inca sunt in genunchi. Situatia financiara nu este deloc buna. Nu am momentan proiecte. Nu reusesc sa castig momentan decat 2.000 de lei pe luna, bani cu care imi platesc rata la casa si facturile”, a spus ea.

Fostul iubit al artistei, cantaretul de muzica populara Gheroghe Turda a facut si el o declaratie dupa ce a auzit ca Nicoleta Voicu are probleme financiare.

„Nu ma intereseaza pe mine despre problemele ei financiare. Eu sunt bine mersi si imi vad de spectacole. Acum ma aflu in Italia”, a spus el.

Solista de muzica populara Nicoleta Voicu a trait o poveste de dragoste cu binecunoscutul interpret de muzica populara Gheorghe Turda, insa cei doi si-au spus adio de curand. Dupa separare, ambii au facut declaratii despre motivul care a dus la ruptura. Cei doi au avut o relatie de un an.

coral