Claudia Ardelean, fosta miss care a fost șefă pentru o zi la Spitalul de Pneumoftiziologie din Cluj, are o mică colecție de bijuterii și accesorii de lux, deși a declarat venituri modeste pentru anul trecut.

Claudia Ardelean, frumoasa PNL-istă clujeancă numită în Consiliul de Administrație al unui spital public, și-a publicat declarația de avere atunci când a candidat la un post de consilier local, pe care de altfel l-a și obținut.

Brățară de 2.200 de euro, venituri de 1.000 de euro

Fosta Miss Transilvania a avut o singură sursă e venit în anul 2019, ea fiind angajată timp de 3 luni la o societate comercială din Cluj. În total, Ardelean a obținut 4.500 de lei (aproximtiv 1.000 de euro). Pe de altă parte, PNL-ista de 27 de ani deține o mică colecție de accesorii de lux, fiecare obiect valorând mai mult decât câștigul ei pe un an întreg.

Mai exact, tânăra politicană deține o brățară din diamante a cărei valoare este de aproximativ 2.200 de euro și pe care a dobândit-o în anul 2018 și două ceasuri elvețiene marca Breitling (2018 și 2019), unul de 1.700 de euro și celălalt de 2.500 de euro. Claudia nu are alte bunuri sau conturi bancare și conduce un autoturism marca Mercedes fabricat în 2007, pe baza unui contract de comodat.

Claudia este și administrator la o agenție de evenimente care în 2019 a făcut un profit de 20.000 de lei.

Are două facultăți dar totuși i s-a cerut demisia

Claudia Ardelean are un cont de Instagram cu 30.000 de urmăritori și a fost numită în conducerea spitalului din Cluj ca reprezentantă a Consiliului Local, pe o poziție neremunerată. La o zi după ce informația a ajuns în presă, tinereri i s-a solicitat demisia de către aceeași insituție care o numise inițial.

„Am solicitat în cursul zilei de ieri, 9 februarie, demisia doamnei Claudia Ardelean, fapt care s-a întâmplat, chiar dacă dânsa avea statut de supleant 2, neremunerat. Din punct de vedere profesional doamna Claudia Ardelean a absolvit două facultăți (din care una de Drept) și are o pregătire foarte bună.

  coral