Fotbalistul-karateka a “sarbatorit” ca la carte faptul ca ordinul de protectie fata de fosta iubita, cunoscuta in lumea mondena drept sexy-Urlati, a expirat. Aflat la NUBA, ex-jucatorul lui Dinamo a lovit-o pe bruneta cu o sticla in cap, iar cei prezenti in zona au ramas cu gura cascata.

Protagonistii celui mai nou scandal sunt fotbalistul-karateka si sexy-Urlati, fosta lui partenera. In martie, judecatorii au admis cererea de chemare in judecata depusa de bruneta si au decis ca, in urmatoarele trei luni, ex-sportivul nu are voie sa se apropie de tanara, de locuinta ei sau de locul sau de munca la mai putin de 100 metri.

A lovit-o cu sticla in cap!

Mai mult decat atat, barbatului i-a fost interzis sa o contacteze in vreun fel, inclusiv telefonic, prin corespondenta, sau in orice alt mod. Timpul a trecut, ordinul de protectie a expirat, iar fotbalistul-karateka si sexy-Urlati s-au intersectat, in noaptea de vineri spre sambata, la NUBA, unul dintre cele mai selecte cluburi de noapte din Capitala. Cei doi au petrecut la mese separate, in compania prietenilor. Pana la un punct cand fostul jucator al clubului Dinamo a luat foc.

Potrivit cancan.ro, fotbalistul-karateka s-a ridicat aproape de 3:30 dimineata de la masa si s-a dus glont spre zona unde ex-iubita lui se distra la maximum. Fara sa stea pe ganduri, fostul sportiv i-a dat brunetei cu o sticla in cap spre stupefactia celor prezenti in zona. Apoi si-a vazut mai departe de drum, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. De precizat ca in zona s-a aflat si Vasile Geambazi, nepotul preferat al lui Gigi Becali, care a fost vizibil deranjat de gestul facut de fostul atacant al lui Dinamo. Altfel, daca sexy-Urlati va depune plangere, fotbalistul-karateka ar urma sa aiba probleme grave daca tinem cont de trectul pe care il are cu bruneta.

A contestat ordinul de protectie

Fotbalistul-karateka, reactie fulgeratoare

Imediat dupa ce a aflat decizia judecatorilor, fotbalistul-karateka a depus o contestatie impotriva ordinului de protectie, insa magistratii au respins, intre timp, actiunea.

”Tip solutie: Respinge cererea. Solutia pe scurt: Respinge contestatia, ca neintemeiata. Mentine ordinul de protectie provizoriu nr.1393742 din 09.03.2019 emis de Politia Sectorului 1 Bucuresti-Sectia 2 Politie. Ia act ca nu s-au solicitat cheltuieli de judecata. Definitiva. Pronuntata prin punerea solutiei la dispozitia partilor de catre grefa instantei”, se arata in decizia magistratilor de la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti.

A ajuns inclusiv la spital

Intre fotbalistul-karateka si sexy-Urlati au existat tot timpul conflicte. In urma unei dispute, bruneta chiar a avut nevoie de ingrijiri medicale. “Intre cei doi s-a declansat un conflict pe fondul caruia paratul a agresat-o, producandu-i leziuni in zona capului, pentru care a fost necesar ca aceasta sa fie condusa la Spitalul Floreasca. De asemenea s-a aratat ca aceasta nu ar fi prima ocazie cu care a lovit-o, fiind si in trecut agresata, amenintata si fiindu-i distruse lucrurile”, au aratat magistratii. coral