Trei persoane au fost rănite și transportate ulterior la spital în urma unui accident ce a avut loc pe drumul județean 109C, în localitatea clujeană Sântioana.

Evenimentul rutier s-a produs vineri seara, după ce șoferul unui autoturism care circula dinspre Țaga spre Gherla a pierdut controlul volanului.

Potrivit IPJ Cluj, un bărbat de 47 de ani, din Urișor, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 109C, prin Sântioana, dinspre Țaga spre Gherla, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul autovehiculului și a părăsit partea carosabilă, oprindu-se pe un teren viran.

La fața locului au intervenit pe lângă polițiști și echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Cluj.

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate pentru a interveni ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism în apropiere de localitatea Țaga. Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit trei bărbați ieșiți din autoturism care au primit îngrijiri de la echipajele SMURD și SAJ”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Cele trei persoane rănite au fost transportate la spital, doi bărbați (47 și 43 de ani) cu afecțiuni ușoare, iar cel de 57 de ani a fost transportat în stare mai gravă la UPU Cluj-Napoca, de către echipajul SAJ.

 

coral