Partida disputată în cursul zilei de ieri, la Cluj Arena, între Universitatea Cluj și Ripensia Timișoara, a fost marcată de dramatism nu doar din pricina rezultatului, 2-3 cu înfrângere în ultimul minut pentru clujeni, ci și datorită unei accidentări care a ținut cu sufletul la gură ambele echipe și suporterii formației timișorene. 

În minutul 75, la un duel pentru balon în careul bănățenilor, Mansour și Goga au sărit la cap pentru a câștiga posesia unui balon. Din nefericire, Goga l-a lovit pe adversar, puternic, undeva în ceafă iar senegalezul s-a resimțit, a îngenuncheat, după care s-a pus pe spate pe gazon. În secunda doi, atacantul Ripensiei a fost înconjurat de colegi, care, speriați, l-au pus într-o parte de frică să nu-și înghită limba.

Mansour a refuzat să meargă la spital

Aproape instant pe gazon a intervenit staff-ul medical, dar și Ambulanța. Imediat, Mansour a intrat pe mâna specialiștilor, care s-au asigurat că jucătorul este în afara oricărui pericol. Până la urmă, Mansour a fost urcat pe targă, după care în Salvare, arată digisport.ro

Conform protocolului, fotbalistul trebuia să fie transportat direct la spital pentru un consult amănunțit, numai că acesta a refuzat! A spus că se simte bine, că și-a revenit și că totul este ok. Pentru că doctorii n-au fost de acord cu această propunere, până la urmă a fost nevoie ca Mansour să dea o declarație pe proprie răspundere, semnată, ca să fie lăsat să rămână la stadion.

coral