Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân Cluj-Napoca oferă spre adopție cățeluși cu toate deparazitările și vaccinările făcute de medici veterinari și cu carnet de sănătate la zi.

Mai multe informații, în mesajul transmis publicului, cu ocazia Zilei de 8 Martie, de reprezentanții Centrului RADP: "Femeile din viața ta merită tot ce e mai bun. Oferă-i soției, iubitei sau fiicei tale mai mult decât un cadou, de 8 Martie. Oferă-i EMOȚIE. Dacă nu știi cum să faci, îți dăm o mână de ajutor. Ți-i prezentăm pe Bruno, Max, Lucky, Happy, Elsa și Joy. Ei sunt căței și cățelușe de la Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân Cluj-Napoca, din subordinea RADP. Sunt cadoul ideal, plin de emoție, pe care poți să îl oferi. Cu această ocazie faci și gestul nobil de a salva un suflețel de câine.

Cățelușii se adoptă în mod gratuit, având efectuate deparazitări interne și externe, operațiuni de sterilizare si microcipare. Vaccinările necesare sunt efectuate corespunzător vârstei. De asemenea, câinii primesc un carnet de sănătate și sunt înregistrați în Registrul Național al Câinilor cu Proprietar (RECS)”, spune Cristian Pop, medic veterinar la Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân.

Programul cu publicul al Centrului de pe str. Bobâlnei nr. 65 este de luni până vineri, între orele 07:00 – 15:00, miercuri între orele 07:00 – 17:00 , iar actele necesare pentru adopția unui câine sunt: act de identitate, adeverința de angajat și act de spațiu.

"Dai like fotografiilor cu căței, pe Facebook? Dă like și unui câine adevărat, care o va face fericită pe soția, iubita sau fiica ta!"

Foto: vizită la Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân – ianuarie 2019 | Municipiul Cluj-Napoca | Radu Pădurean & Dan Tăuțan

coral