Bărbat decapitat pe șosea într-un judeţ vecin.  Un accident rav soldat cu moartea unui bărbat de 77 de ani a avut loc aseară în localitatea Sălăjeni din județul Sălaj. Bărbatul a fost lovit de mașină la doar câțiva metri de locuința sa, fiind efectiv decapitat, potrivit siteului sportulsalajean.ro.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că o autoutilitară ce rula pe direcţia Satu Mare – Zalău l-a lovit mortal pe bătrân, iar la volan se afla un bărbat de 52 de ani, din municipiul Zalău.

După producerea accidentului, şoferul a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei. Acesta a fost identificat la ora 23.30 la domiciliu.

La testarea cu alcooltestul, rezultatul a fost negativ.

În cauză, poliţiştii sălăjeni au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru infracţiunile de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, dar şi pentru administrarea întregului probatoriu.

Tot oamenii legii au precizat faptul că, în momentul în care a fost lovită de autoutilitară, victima se afla căzută pe acostamentul drumului.

coral