Clujenii unei strazi din cartierul clujean Marasti au ramas azi dimineata fara curent, dupa ce soferul unui camion care transporta caramizi si o mini macara a resuti performanta de a trage toate cablurile de curent jos, impreuna cu stalpii aferenti.

incidentul a avut loc pe strada Calan, iar intreaga zona a ramas fara curent electric, desi la fata locului s-ar deplasat reprezentanti ai Electrica Nord, precum si organde de politie si de la politia locala.

Din fericire nimeni nu a fost ranit, insa stalpii de curent, din beton, au ajuns in curtile oamenilor, cauzand pagube materiale.

Camionul vinovat de intreaga scena apartine firmei Clar si transporta materiale la santierul de pe strada Henri Barbusse din Cluj, acolo unde fratii Buzoianu isi termina ultimul proiect imobiliar.

Update IPJ: Ora 08.19, cj n, un bărbat de 36 ani a condus un autoturism pe str Călan, a pornit cu macaraua din dotarea autospecialei ridicată a agățat cablurile irec, a doborât doi stâlpi irec și a avariat gardul a trei imobile, instalația de gaz și doua auto staționate. De asemenea, un pieton de 34 a fost surprins de cabluri si aruncat pe trotuar, a suferit vătămări corporale

coral