Un accident de muncă soldat cu rănirea unui bărbat s-a produs, miercuri, pe lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda, după ce două grinzi s-au prăbușit.

Accidentul de muncă a avut loc miercuri, pe lotul 2 al Autostrăzii A10, Sebeș-Turda, executat de grecii de la Aktor, unde s-a început instalarea grinzilor la pasajele care supratraversează autostrada.

"Un muncitor s-a dezechilibrat și a căzut de pe un picior de susținere al autostrăzii, pe șantierul din apropiere de Teiuș. A suferit leziuni, posibil ușoare și a fost transportat la spital", a transmis IPJ Alba. 

Din informațiile de la locul incidentului, grinzile de la supratraversarea DN 14B s-ar fi prăbușit la peste o oră după ce au fost puse pe pile, fiind agățate de o altă grindă aflată în cârligul macaralei, potrivit Ziarul Unirea.

Pe lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda, în primele 4 luni ale anului 2019, s-a bătut pasul pe loc, iar spre finalul lunii aprilie, antreprenorul Aktor a adus circa 100 de basculante în încercarea de a accelera lucrările. 

Sursa FOTO/VIDEO: ziarulunirea.ro

coral