Cei de la Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității s-au alăturat activității organizate de către reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog și au fost prezenți ieri, 26 iunie, în centrul orașului pentru sensibilizarea și conștientizarea populației cu privire la efectele consumului de droguri.

S-au alăturat activității și cei de la Napoca Rally Academy care au accentuat ideea că alcoolul și volanul sunt incompatibile!

Ochelarii speciali care distorsionează realitatea au fost atracțiile celor care tranzitau zona. Prin intermediul lor, aceștia au putut testa pe propria lor piele efectele conducerii autovehiculelor/vehiculelor sub influența diferitelor substanțe psihoactive.

*** 26 IUNIE – ZIUA INTERNAŢIONALĂ ÎMPOTRIVA CONSUMULUI ŞI TRAFICULUI ILICIT DE DROGURI – Începând din 1987, în fiecare an, în data de 26 iunie, la nivelul tuturor ţărilor membre ale Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) se marchează Ziua Internaţională Împotriva Consumului şi Traficului Ilicit de Droguri, ca expresie a determinării ONU de a consolida acţiunile şi cooperarea la nivelul statelor membre, pentru atingerea obiectivului de a avea o societate internaţională fără consum abuziv de droguri.

coral