Andreea Banica a postat pe contul di de Instagram o fotografie a ei in care apare nemachiata, astfel ca reactiile fanilor nu s-au lasat asteptate. Cele mai multe au fost de admiratie, dar sunt si cateva usor rautacioase.

„Cine e doamna?”, a intrebat un fan. „Era sa imi sara inima din piept! Cum sa pui poza asta?”, a scris o alta urmaritoare. ”Aoleu!”, a fost si reactia unui fan al artistei.

Cei mai multi fani au felicitat-o pe Andreea Banica

Dar comentariile rautacioase au fost putine. Cei mai multi au felicitate-o si i-au admirat fotografia pe care Andreea a postat-o pe Instagram.

„Esti foarte frumoasa! In societatea asta de plastic, putine femei mai au curajul sa se dezvaluie naturale. Doar cele increzatoare si sigure pe ele! Mai ales cand esti persoana publica si devii exemplu pentru tinerele fashioniste, o dovada de echilibru si multumire de sine este mai spectaculoasa decat orice stil de machiaj”, i-a scris o tanara.

„Bravoo…Andreea !! Cate au curaj sa puna o poza fara pic de machiaj ? S-au obisnuit cu poze photoshopate si in realitate arata vai de eleee..”, „Wauuu minunata, splendida si super super frumoasa!”, au fost alte comentarii.

coral