Modelul Osaki Premium JP-1000 a dus arta masajului pe noi culmi, implementând tehnologia 4D împreună cu alte caracteristici incredibile noi și inovatoare. Fotoliul Osaki Premium este un produs de vârf al producătorului japonez, motiv pentru care îi vom face în continuare un review detaliat.

Tehnologie superioară de masaj 4D cu scanare corporală computerizată

Sistemul avansat cu 2 capete de masaj cu bile se mișcă pe o plajă verticală, orizontală și față-spate. Înainte de începerea fiecărui masaj, fotoliul va „cartografia” cu precizie spatele utilizatorului, analizând contururile mușchilor spatelui și ale coloanei vertebrale. Acest lucru va asigura o presiune de masaj ajustată pe tot parcursul sesiunii, astfel încât nici o zonă a spatelui nu este neglijată.

Modelul Osaki a făcut un pas înainte, adăugând o a 4-a dimensiune la tehnologia sa de masaj. Colaborând cu terapeuți profesioniști de masaj din întreaga Japonie, Fujiiryoki a adăugat variații de viteză fiecărui stil de masaj. Astfel, Osaki Premium este cel mai life-like fotoliu de masaj din tot ce există pe piață.

Masaj full body air

Osaki a reproiectat tehnologia de masaj cu aer, reducând numărul airbag-urilor, dar crescând suprafața acoperiă. Acest lucru reduce efortul pompei de aer și al supapelor, extinzând în cele din urmă longevitatea și fiabilitatea echipamentului în ansamblu.

Masajul umărului superior – Extensie cu role

Sistemul capului cu role cu 2 bile se poate retrage și extinde până la aproximativ 12,5 centimetri, permițându-i să atingă zonele în care aparate de masaj tipice nu pot ajunge. O zonă comună în care tensiunile și stresul se acumulează este partea superioară a umerilor – cea care este conectată la partea din spate a capului pană la ceafă. Capetele rolelor acestui dispozitiv se vor extinde până la lungimea lor maximă, deasupra umerilor, și apoi vor apăsa ferm în jos, întinzând mușchii.

Masajul umărului exterior

Fotoliul are câte două airbag-uri pe fiecare latură superioară a spătarului. Pe măsură ce airbagurile se umflă, spătarul va comprima umărul spre interior. Airbag-urile pentru umăr se pot umfla, de asemenea, pentru a vă menține poziția în timp ce rolele din spate aplică un masaj liniștitor.

Masaj pentru mâini și brațe

Pe măsură ce introduceți brațele în zona special gândită cu un design unic tip fluture, acesta va poziționa palma mâinilor pe verticală. Simultan, mâinile și antebrațele vor fi masate pe măsură ce airbag-ul se umflă. Designul conic va contura brațele pentru un masaj uniform.

Masaj pentru șold și picioare

Scaunul de masaj are o serie de airbag-uri, plasate de-a lungul părților laterale ale scaunului în partea lui inferioară. Pe măsură ce acestea se umflă, ele vor presa șoldurile. În același timp, setul suplimentar de airbag-uri se va ocupa de picioare, apăsându-le până la baza aparatului.

Caracteristici speciale

Spătar încălzit & picioare

Spătarul are 2 tampoane de încălzire, situate pe ambele părți ale regiunii medii superioare a spatelui. Căldura blândă completează eficacitatea masajului capului cu role.

Cea de-a doua zonă de încălzire este situată în partea de jos a picioarelor. Aplicarea de căldură este, de asemenea, ușoară, ceea ce ajută la relaxarea mușchilor și țesutului.

Telecomandă touchscreen ușor de utilizat

Osaki Premium a simplificat cu adevărat telecomanda, fără a pierde însă niciuna dintre funcțiile și controlabilitatea sa. Prin ecranul tactil, totul poate fi operat cu o simplă atingere de deget:

·       21 de programe de masaj presetate.

·       5 niveluri de intensitate a masajului. Intensitatea aerului poate fi setată individual la preferințele tale pentru 4 zone separate (umeri, brațe, șolduri și picioare).

·       Intensitatea rolei din spate poate fi setată separat pe 7 până la 12 niveluri diferite de intensitate – în funcție de program.

·       Acționați direct funcțiile de recliner.

Cu ajutorul telecomenzii vă puteți crea și salva propriul program, utilizând capacitatea de stocare a memoriei. Selectați combinația de masaj preferată, salvați-o în memorie, și astfel data viitoare apăsați pur și simplu un singur buton pentru a avea parte de exact experiența pe care v-o doriți.

Extensie automată a piciorului

Fotoliul Osaki Premium este construit cu un suport pentru picioare complet automat tip otoman. Suportul poate fi ridicat, coborât, extins sau retras folosind panoul central de control al telecomenzii. Acest lucru va permite unei varietăți largi de utilizatori diferiți să se bucure de un masaj personalizat.

Recliner automat

Poziționarea liniei de recliner și a suportului picioarelor este complet automată și poate fi reglată prin utilizarea telecomenzii. Scaunul se poate înclina într-o poziție aproape completă.

Concluzie: Fujiiryoki Osaki Premium – un sistem de masaj extrem de avansat

Caracteristica semnăturii a acestui fotoliu de este tehnologia de masaj extrem de avansată. Sistemul de scanare este perfect, ceea ce se traduce printr-un masaj foarte precis și eficient.

Spre exemplu, pentru masarea spatelui, sistemul de masaj descompune regiunile de masaj în 3 părți (partea inferioară, mijlocul și partea superioară), iar fotoliul Osaki Premium va oferi un stil de masaj diferit pentru fiecare regiune. coral