Cinci bărbați au spart supermarketul Profi din Baciu, în dimineața zilei de 19 decembrie, în jurul orei 4.30, și au furat băutură și țigări. 

Polițiștii i-au prins în aceeași zi pe doi dintre spărgători, un bărbat de 36 de ani, din comuna Baciu, respectiv un bărbat de 32 de ani, din Cluj-Napoca, bănuiți de săvârșirea faptei, care au fost ridicați și duși la secție pentru audieri. 

Bărbatul de 36 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar ulterior instanța a admis propunerea de arestare preventivă .

De asemenea, la data de 21 decembrie 2021, polițiștii au pus în executare trei mandate de aducere, iar în baza activităților de cercetare întreprinse, doi bărbați, de 33 și 24 de ani, au fost reținuți.

În cursul zilei de ieri, magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca au emis mandatul de arestare preventivă față de aceștia, pentru 30 de zile.

De asemenea, Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a dispus față de  bărbatul de 32 de ani măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cei doi reținuți sunt Gheorghe Florin Rostaș și Florin Rostaș, care au fost arestați pentru 30 de zile, fiind considerați periculoși. 

Prejudiciul cauzat a fost de 600 de lei, iar din totatul mărfurilor furate au mai fost găsite 2 sticle. 

coral