Tupeu și iresponsabilitate din partea manelistului Florin Salam. Acesta a făcut scandal la Institutul „Matei Balș”, pe motiv că medicii nu-i lasă pe el și familia sa să intre când vor la Terapie Intensivă, unde fratele manelistului este internat în stare gravă, infectat cu Covid-19.

Neluțu, fratele lui Florin Salam, a fost internat inițial la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus și s-a simțit foarte rău.

Ulterior, fratele manelistului a fost transferat în regim de urgență la Institutul „Matei Balș”, într-o stare gravă. El se află și acum în situație critică, fiind intubat pentru a primi oxigen.

Neluțu suferă de diabet și, în plus, are o mai veche afecțiune pulmonară, probleme care îl fac vulnerabil în lupta cu Covid-19.

„Salamii” vor ca medicii să le stea permanent la dispoziție

Florin Salam a făcut circ în fața Institutului „Matei Balș”, alături de câțiva membri ai familiei sale, printre care soția fratelui său Neluțu. „Neamul lui Salam” invoca faptul că medicii nu le stau la dispoziție permanent pentru a le oferi informații despre starea bolnavului.

Mai mult, manelistul și ai săi voiau să intre în spital, la Terapie Intensivă, să-și vadă rubedenia, ignorând interdicția impusă de protocolul medical în asemenea situații.

Aberația maximă: manelistul a vrut să-l transfere pe Neluțu la un spital din străinătate, dar „nu am avut cu cine să discut, nu ne bagă nimeni în seamă”.

Rezultatul iureșului făcut de Salam și ceata sa, asistați de televiziunile de scandal: manelistul a fost primit de directorul Institutului „Matei Balș”, Adrian Streinu-Cercel.

Florin Salam: „Noi nu avem nimic personal cu cineva de acolo, credeți-mă! Iar faptul că ne anunță când vor ei despre fratele meu, asta nu înseamnă că e ceva în regulă. Când am ajuns la domnul Cercel, nici dânsul nu știa despre ce e vorba. Noi am vorbit cu fratele meu, în urma cu două-trei zile, și ne-a spus: «Nu vreau să mă vedeți așa». Apoi a sunat-o pe soția lui și i-a spus: «Luați-mă de aici, că nu-mi este bine aici!». Soția lui a cerut pe semnătură să se echipeze și să intre. Nu i-a dat voie. La cazuri de acest gen, mai contează că suntem țigani? Nu e important să se salveze vieți? La început, când l-au internat, noi țineam legătura cu el. Apoi ne-a spus: «Mă simt din ce în ce mai rău, nu știu ce mi-au pus»„.

Salam s-a tânguit și a îngenuncheat lângă sicriul lui Pian

Maneaua de jale a lui Salam pentru Pian

Florin Salam a făcut circ la Institutul „Matei Balș” venind direct de la vila din cartierul Rahova a lui Florin Mototolea, zis „Emi Pian”, unde s-a tânguit lângă sicriul interlopului, cântând ore în șir într-o mulțime de sute de oameni.

În tot acest timp, manelistul n-a purtat mască și nu a păstrat distanța de toți cei care s-au perindat pe acolo, jelindu-se și aruncând stropi de salivă în incintă.

La un moment dat, Salam s-a pus în genunchi în fața sicriului lui Emi Pian, în timp ce cânta printre lacrimi. Câțiva membri ai familiei celui decedat au făcut același lucru, la îndemnul manelistului.

Salam a cântat fără întrerupere toată noaptea de miercuri spre joi. El a dat semne de leșin, fiind scos afară pe brațe, să ia o gură de aer și să-și recapete puterile, ca să-și continue cântarea.

Sicriul lângă care a cântat Salam nu este unul oarecare, ci unul cu LED-uri și cu geam în partea superioară. Mai mult, pentru că priveghiul va dura patru zile, sicriul ales pentru liderul clanului Duduianu este dotat cu aer condiționat. coral