Astazi dimineata a fost declansata o operatiune de amploare la care au participat zeci de politisti. Acestia au pornit ”la vanatoare”, in incercarea de a-l prinde pe principalul suspect al crimei din Piata Constitutiei.

Conform unui comunicat oficial, judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti a emis o autorizatie prin care au putut fi puse in aplicare nu mai putin de 21 de mandate de perchezitie.

”In cauza avand ca obiect infractiunile de omor, incaierare si tulburarea ordinii si linistii, privind evenimentele produse in Piata Constitutiei din Bucuresti in seara de 29 septembrie 2019, Compartimentul de informare si relatii publice din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti aduce la cunostinta opiniei publice urmatoarele: In dimineata zilei de 04 octombrie 2019, in baza autorizatiilor emise de  judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Bucuresti, au fost puse in aplicare  21  de mandate de perchezitie domiciliara pe raza Municipiului Bucuresti. Dupa efectuarea perchezitiilor domiciliare mentionate, urmeaza a fi efectuate audieri la sediul Politiei Capitalei de catre procurorii criminalisti din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si ofiterii de politie judiciara din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei. Vom reveni cu detalii suplimentare, in functie de evolutia cercetarilor”, se precizeaza in comunicat.

”Fratele” lui Pepe

”Vanatoarea” declansata astazi dimineata de zeci de politisti s-a concretizat prin retinerea suspectului in cazul crimei din Piata Constitutiei. Acesta este Romeo. P., antrenor de box si ”tovaras” – vezi imaginea de mai jos – al celebrului cantaret Pepe. Cei doi s-au fotografiat impreuna, la un moment dat, iar Romeo a postat un mesaj sugestiv: ”Cu fratele meu Pepino”.

Ancheta se afla in desfasurare, politistii dorind sa stabileasca toate circumstantele care au dus la tragedia din Piata Constitutiei. In urma conflictului, un barbat a fost ranit, iar ulterior a murit din cauza ranilor suferite. Celalalt barbat implicat in confliect a fost ranit, la randul sau, suferind un traumatism la nivelul capului si primind ingrijiri medicale la fata locului.

“A fost efectuata, pe parcursul noptii, cercetarea la fata locului, care a fost reluata in aceasta dimineata si continua si la acest moment. In perimetrul cercetat a fost gasit si ridicat un tub cartus, cel mai posibil cu gaz, un incarcator gol, posibil pentru acelasi tip de pistol cu gaze si obiecte contondente. Pe parcursul noptii au fost audiate mai multe persoane, iar audierile continua”, anunta, luni, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

coral