Îndrăgitul cântăreț și-a aniversat ieri mama. Pe pagina sa de socializare, Fuego i-a transmis un mesaj emoționant celei care i-a dat viață și pe care o iubește enorm. Iată ce i-a transmis Paul Surugiu mamei sale!

Fuego, mesaj emoționant pentru mama sa

În data de 17 decembrie, artistul Paul Surugiu, cunoscut în lumea muzicii românești drept Fuego, și-a mama. Este știut faptul că nu sunt prea dese momentele în acesta vorbește despre viața sa privată. Însă, de data aceasta, Fuego a publicat pe pagina sa de socializare o imagine în care este surprins împreună cu femeia care i-a dat viață.

”Azi este ziua mamei mele, Eugenia! Parcă de fiecare dată mi se pare că nu-i mulțumesc suficient pentru ce sunt azi, pentru ce m-a învățat, pentru sacrificiile ei. Mama este omul la care eu revin mereu și care mă înțelege, mă ascultă și-mi oferă cele mai calde și sincere sfaturi.

Nu i-a fost simplu în viață, a renunțat la multe dintre visele ei. A muncit și mi s-a dedicat în totalitate, luptând cumva cot la cot cu mine pentru ascensiunea mea.M-a susținut, mi-a deschis porți, a avut grijă de mine și cred din suflet că i-am împlinit așteptările! Dincolo de asta, mama e și ea un personaj, comic, cu replici surprinzătoare la orice, mereu pusă la punct cu toate informațiile și cu drag de ce-i frumos și special.

Cu siguranță o vor bucura mesajele de la voi pentru că o voi suna diseară să i le citesc pe toate. Îmi doresc pentru ea sănătate, liniște, fericiri și clipe aproape de ea, cât mai mult timp cu putință. La mulți ani, mama!”, a scris artistul pe Facebook.

coral