Magistratii Judecatoriei Cluj dispuneu, la sfarsitul lunii trecute, condamnarea a doi fosti angajati Revital SRL, compania care administreaza salile de jocuri si barurile sub brandul Infinity, pentru delapidare si furt.

Astfel, Szenasi Robert a fost condamnat la 1 an si 6 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, cu suspendare, din pedeapsa fiind dedusa perioada in care acesta a fost retinut. 

Inculpatul Hossu Răzvan Iulian a fost condamnat la pedeapsa de 1 an si 4 luni de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de delapidare, tot cu suspendare. Impotriva acestora, instanta a dispus si mai multe obligatii, printre care si bligatia de a presta munca in folosul comunitatii.

Instanta a admis, de asemenea, si actiunea civila formulata de catre persoana vatamata SC Revital SRL  si a obligat inculpatii, in solidar, la plata catre aceasta a sumei de 4765 lei cu titlu de daune materiale.

In concret, acestia au fost trimisi in judecata si condamnati pentru faptul ca, in cursul anului trecut, au furat, respectiv delapidat, societatea Revital SRL, cauzand un prejudiciu de peste 15.000 de lei 

 

 

coral