Gabriela Cristea asteapta cu emotie maxima sa nasca pentru a doua oara, iar toata lumea din jurul ei ii este alaturi. Implinita in plan personal si familial, Gabriela Cristea a fost prezenta la petrecerea aniversara a Adelinei Pestritu, acolo unde a facut senzatie pe… ringul de dans.

Prezentatoarea TV si sotul ei – Tavi Clonda –  au facut doar cununia civila in urma cu patru ani. Petrecerea de nunta ar fi trebuit sa aiba loc anul trecut. Planurile au fost dejucate, insa, de sarcina neasteptata a Gabrielei. Iar vedeta recunoaste ca in acest moment nu se poate gandi decat la copil.

„Va dati seama ca nunta este, acum, ultima mea grija. Nu mai facem nicio nunta, ne concentram pe sarcina. Oricum ar fi fost un eveniment restrans, nu o petrecere cu fast”, a declarat Gabi Cristea in urma cu ceva timp.

Gabriela Cristea recunoaste ca este foarte nervoasa in aceasta perioada: ”Era o chestie minora, dar nu m-am putut abtine”

Revenind insa la sarcina, trebuie sa spunem ca vedeta se simte acum excelent si din punct de vedere emotional. In urma cu cateva luni insa, a trecut prin momente delicate. Gabriela a povestit atunci si un episod extrem de amuzant, care a enervat-o insa la culme cand a avut loc.

”Trec de la o stare la alta. In urma cu cateva zile, de dimineata, am avut un mic incident, cand m-am enervat, pur si simplu, degeaba. M-am lovit cu usa si am inceput sa plang si sa ma cert cu ea. Era o chestie minora, dar nu m-am putut abtine. Tavi a venit, m-a luat in brate si a zis „usa rea, pleaca de aici”. Ma trateaza ca pe un copil, pentru ca toanele mele chiar sunt de copil in aceasta perioada”, a spus vedeta.

coral