Potrivit celor mai noi informatii in tragedia profocata de Mario Iorgulescu, parintii sai au luat legatura cu familia lui tanarului decedat pe loc in urma impactului devastator. Gabriela si Gino Iorgulescu au oferit un comunicat in care au dezvaluit mai multe decizii pe care le-au luat, dar ca isi doresc sa aiba grija de copiii care au ramas orfani de tata. Dani Vicol avea un baietel de doar patru luni si o fetita, in varsta de sapte ani.

Gabriela si Gino Iorgulescu au luat legatura cu familia tanarului decedat

Gabriela si Gino Iorgulescu au dat publicitatii comunicatul astazi, cu putin timp inainte de ora pranzului.

 “In aceste ore grele pentru noi toti cei atat de afectati de tragedia din noaptea de 8 septembrie, va putem spune ca am luat legatura cu familia tanarului decedat. Durerea noastra este mare, rugamintile noastre catre Dumnezeu nu se opresc nicio clipa. Le-am fagaduit rudelor celui care a murit ca vom face tot posibilul ca sa ajutam din toate punctele de vedere familia greu incercata, am promis in fata lui Dumnezeu ca vom avea grija de copiii ramasi fara tata. Stim ca parintele este de neinlocuit, dar vom face tot ce e omeneste posibil pentru cresterea si educatia lor, pentru ca drumul copiilor in viata sa fie cat mai bun.
 Cu sufletul sfasiat si credinta in Dumnezeu,
Gabriela si Gino Iorgulescu” este comunicatul oferit de parintii lui Mario Iorgulescu.

Dani Vicol era casatorit, iar in urma cu patru luni devenise tatic de baietel. Tanarul de 24 de ani mai avea o fetita micuta are sapte ani.

coral