News Flash:

Gabriele Czerny va primi, maine, titlul de Profesor Honoris Causa din partea UBB

13 Mai 2013
1438 Vizualizari | 0 Comentarii
Miercuri, 15 mai 2013, de la ora 11:00, va avea loc ceremonia de decernare a titlului Profesor Honoris Causa (prof. h.c.) doamnei DR. GABRIELE CZERNY de la Universitatea de Stiinte ale Educatiei Ludwigsburg/ Germania. In discursul sau in limba engleza, doamna dr. Czerny se va referi la educatia prin teatru.

Doamna Dr. Gabriele Czerny s-a distins in spatiul academic german si international atat prin activitatea sa didactica, cat si prin cea de cercetare. Este autoare si co-autoare a cinci volume de referinta in domeniul „Educatie prin teatru” si a peste 40 de studii publicate in cele mai importante reviste si volume de specialitate. Doamna Dr. Czerny a primit titlul de „Profesor emerit” al Landului Baden-Wurtenberg si Universitatii Pedagogice Ludwigsburg precum si premiul orasului Ludwigsburg pentru „Merite deosebite in domeniul cultural”, scrie monitoruldecj.ro.

Discursul Laudatio va fi tinut de d-na conf. univ. dr. Ioana Velica, director al Departamentului de Pedagogie si Didactica in Limba Germana.

Ceremonia de decernare a titlului Profesor Honoris Causa va fi organizata in Sala Club a Universitatii Babes-Bolyai (str. Em. de Martonne, nr. 1).

Dupa amiaza, doamna prof. hc Gabriele Czerny va sustine o conferinta despre predarea literaturii pentru copii: Bilderbuchkino und Kamishibai. Conferinta va avea loc in sala 32 a Departamentului de Pedagogie si Didactica in Limba Germana, str. Mihail Kogalniceanu, nr. 4.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

laudatio universitatii babes-bolyai
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2280 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012614 (s)