Când lucrezi de acasă, fiecare zi poate fi o aventură. Însă, atunci când intri în direct, la TV, orice acțiune necontrolată te poate costa. Iată cele mai amuzante gafe din pandemie.

Copiii care îți sar în brațe rugându-te să bei ceaiul cu păpușile ori să repari vreo mașină de curse, animalele de companie care nu înțeleg de ce nu le dai atenție dacă tot ești acasă sau o soție iubitoare care îți aduce pe tavă comanda dorită. Asta e partea plină a paharului, dar ce ai zice dacă nu ai fi privitorul acestor situații? Sigur ai simți gafele ca pe niște momente stânjenitoare, mai ales dacă acestea apar la TV.

Soția unui reporter, goală la TV

De exemplu, un reporter a intrat într-o intervenție live pe un post spaniol. În timp ce prezenta o situație, în fundal s-a putut observa cum o femeie îmbrăcată doar cu un sutien se plimba prin casă cu o tavă în brațe.

„Femeie goală era amanta și acel tip tocmai a fost prins că și-a înșelat soția. Poveste adevărată/ De aceea oamenii ar trebui să poarte mereu haine…în cazul în care așa ceva se întâmplă”, sunt câteva dintre comentariile oamenilor. Cea mai plauzibilă varianta, îmbrățișată de majoritatea internauților, a fost că femeia apărută în live-ul reporterului spaniol era, de fapt, amanta.

Gafa de la meteo

Protagonistul altei peripeții a fost meteorologul Lonnie Quinn. El a încercat să aibă grijă de cele două fiice ale sale, oferind în același timp raportul meteo pentru stația din New York la care lucrează.

A eșuat, dar a fost un deliciu pentru telespectatorii. Prezentarea sa s-a transformat într-o scenă amuzantă, în care fetele, plictisite de situație, cereau noutăți pentru a se dista, dar și atenția tatălui. Astfel, printre câteva temperaturi și noi predicții ale vremii, dar și cu unul dintre copii în brațe, Quinn a reușit să-și ducă la final rubrica.

Și Scott Connel, un meteorolog din St. Louis, a fost nevoit să se lupte pentru a-și face meseria. De această dată, ”inamicul” a fost câinele său, care lătra neîncetat în timp ce acesta încerca să transmită prognoza meteo. coral