Echipa de fotbat a Universităţii Cluj a reuşit un meci de senzaţie şi a zdrobit-o pe Petrolul., scor 4-0,  într-un meci în care Flavius Stoican s-a certat cu arbitrii şi a vrut să scoată echipa de pe teren.

Petrolul a readus-o la viaţă pe "U" Cluj: ardelenii au pus capăt seriei de 5 înfrângeri cu o victorie la scor. Rănită în orgoliu după egalul din runda precedentă cu ultima clasată, Snagov, Petrolul a început mai bine: Blănaru a ratat singur cu portarul Dur-Bozoancă. Oaspeţii au cerut şi un penalty după ce Florescu a atins mingea cu mâna.

"U" Cluj – Petrolul 4-0 | Toate golurile au fost înscrise în repriza secundă

După pauză a fost alt meci. Gavra a deschis scorul pentru "U" Cluj cu un şut din afara careului. Cu un sfert de oră înainte de final, centralul a acordat lovitură de la 11 metri pentru gazde – Stoican a "luat foc": s-a certat cu arbitrul, a fost eliminat şi a vrut să scoată echipa de pe teren.

Florescu a marcat de la punctul cu var, iar in ultimele minute a fost şi mai rău pentru oaspeţi. Taub a dus scorul la 3-0, dupa care Burghele a stabilit scorul final: "U" Cluj – Petrolul 4-0.

coral