Garsoniera de 11 metri pătrați, care a devenit celebră pe rețelele de socializare, a fost scoasă la vânzare de către proprietar, iar prețul este unul absolut surprinzător. 

Profitând de faima pe care a dobândit-o locuința de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca, probabil proprietarul a simțit că este un motiv excelent de a o scoate la vânzare. Prețul este de tocmai 37.499 de euro, ceea ce înseamnă 3.409 euro pe metru pătrat.

Am putea spune că prețul depășește orice limită a bunului simț, deși garsoniera este amplasată într-o zonă destul de bună a Clujului, în Cartierul Gheorgheni, costul este unul destul de piperat.

„Propunem spre vânzare o garsonieră, Cartier Gheorgheni, Complet mobilată şi utilată. Situată pe strada Zambilei. Aproape de mijloace de transport în comun. Ideală pentru investiţie, posibilitate de cumpărare cu preluare de chiriaşi. CF Liber de sarcini. Preţ negociabil”, se arată pe o platformă de anunţuri imobiliare, notează Antena 3. 

Garsoniera a devenit cunoscută la nivel național datorită zecilor de comentarii amuzante pe care oamenii le-au lăsat pe internet.

Reamintim că în mai puțin de două zile, un anunț imobiliar din Cluj a devenit viral pe Facebook și a strâns peste 20.000 de comentarii și peste 14.000 de distribuiri.

„Se poate ridica din easy box?”, întrebase ironic un tânăr.

„Să ferească Dumnezeu să ţi se facă rău, că n-ai unde să leşini în ea…”, a comentat altul.

coral