Dupa ce Andreea Balan a venit in emisiunea lui Dan Capatos si a facut primele declaratii despre divortul de George Burcea, actorul a iesit si el la inaintare si a postat un mesaj de-a dreptul transant pe pagina lui de Facebook. Sotul Andreei Balan i-a transmis cele mai dure cuvinte lui Capatos, din cauza faptului ca s-a spus ca prezentatorul de la Antena 1 i-ar fi oferit acestuia 5.000 de euro, pentru a veni la el in emisiune.

George Burcea a lasat tacerea si a postat un mesaj de-a dreptul socant pe pagina lui de Facebook. Sotul Andreei Balan i-a aruncat replici dure lui Dan Capatos, dupa ce s-a zis ca acesta i-ar fi oferit 5.000 de euro, pentru a veni la el in emisiune. Totul se intampla la nici 24 de ore de cand Andreea Balan a venit pe canapeaua de la Xtra Night Show si a spus totul despre divortul dintre ea si Burcea.

Extrem de nervos, George Burcea i-a transmis lui Capatos ca el nu a primit niciodata o oferta din partea lui pentru a aparea in direct si ca telespectatorii ar trebui sa stie faptul ca el ofera bani oamenilor, pentru a veni in emisiunea Xtra Night Show.

„Domnule miel cu 7 nãri, noi doi nu am avut niciodata discutie/contract pentru o eventuala suma de bani. Poate ai avut cu altcineva si ai uitat. Nahhh, bãtranetea…Se poate, bineinteles, ca frustrarea sa-ti fie atat de mare, incat sa dai din tine tot ce ai mai rau posibil Nici nu te-am perceput altfel vreodata. Eu cred ca ar trebui sa-ti intrebi producatorii de cate ori m-au sunat in 3 zile ca sa-mi ofere bani pentru a sta pe canapeaua ta si pentru a-mi spune povestea. Nu vrei ca publicul sa stie ca voi platiti oamenii sa stea pe canapea? Ehh, lasati, ca nu suntem toti la fel de prosti asa cum ne considerati dumneavoastra, domnule…. Doare cand cineva va da de gol, nu? App, senior, tot presa voastra de rahat a inventat suma…eu nu am spus niciodata ce suma mi-ati oferit, pentru ca nu v-am lasat sa ajungeti pana acolo ????
– Hai, aveti grijã de nasul vostru ????” a scris Burcea, pe contul lui de Facebook.

coral