Dupa ce au inceput sa se invite reciproc la divort, Andreea Balan si George Burcea starnesc tot mai multe controverse. Cele doua personaje posteaza diverse mesaje pe retelele de socializare in care se ataca reciproc si, chiar daca nu o fac in mod direct, fanii isi dau seama ca mesajele sunt adresate unul altuia.  

Dupa ce Andreea Balan a postat un story cu ea si micuta Clara, pe fundalul caruia se auzea melodia „Summertime Sadness”, o piesa extrem de trista si profunda, a iesit la atac si George Burcea!

Inca sotul Andreei Balan, Burcea a postat un mesaj extrem de controversat, pe reteaua de socializare. Mai exact, George Burcea a postat: „Vezi-ti de rolul tau”, lucru care a starnit numeroase controverse in mediul online, iar toti oamenii s-au gandit ca mesajul postat este cu trimitere directa catre Andreea Balan.

George Burcea a facut publice cateva scene dupa ce a ajuns azi acasa la Andreea Balan

Ieri, George Burcea a urcat pe Instagram Stories mai multe imagini de la unul dintre filmele in care joaca, iar astazi, el a mers acasa, la Andreea Balan si micutele printese pe care le au impreuna. Cateva dintre momentele petrecute alaturi de Ella si Clara, actorul le-a inregistrat si, ulterior, le-a publicat pe cunoscuta retea de socializare, caci toata lumea stie ca acesta este un tata excelent si extrem de grijuliu cu fetitele sale.

coral