In contextul scandalului cu Andreea Balan, George Burcea continua sa loveasca in mediul online cu replici dure, adresate fostei sale sotii si nu numai. Se pare ca actorul se leaga atat de comportamentul Andreei, cat si de cel al oamenilor, din societate.

George Burcea a postat un mesaj extrem de controversat pe retelele de socializare, in contextul scandalului dintre el si Andreea Balan. Actorul sustine ca oamenii din societate au de foarte multe ori tendinta de a judeca ceea ce fac restul si niciodata nu se uita „in ograda lor”.

Mai mult, lucrul care a atras atentia se leaga cel mai mult de faptul ca, la un moment dat, George Burcea mentioneaza ca oamenii din societate striga dupa altii ca sunt drogati, pe cand ei iau medicamente „pe sub mana”. De asemenea, George Burcea a fost extrem de acid in mesajul lui si nu a ratat nicio ocazie sa se ia de cei care nu-si vad de treaba lor.

„Ce bine ar fi daca ne-am vedea de treabã

Trãim intr-o lume in care senzationalul, irefutabilul si exclusivul au intaietate, iar cultura, arta si mai ales omenia, sunt impinse usor, dar sigur, in mocirlã. O lume in care indiferent de ce decizie iei intr-un punct al vietii, cei din jur te vor critica. O lume in care daca esti persoanã publicã trebuie sã primesti cu bratele deschise injurãturi, critici si mai ales sfaturi de care nu ai nevoie.

O lume in care respectul fatã de cel de langã noi a disparut in aceeasi mocirlã, iar respectul pentru artisti s-a transformat intr-un tras continuu de sireturi, intr-o defaimare din partea presei si intr-o batjocora din partea oamenilor care conduc cultura. O lume in care daca iesi sã te aperi, esti umilit, iar daca nu iesi, esti las. O lume care-ti frange aripile fix cand cãzuse puful si incepuse sã-ti creascã penele. O lume in care daca esti sincer pierzi, iar daca minti, esti model. O lume in care conteazã “sa spui bine povestea”, caci succesul este dupã colt, iar esenta nu-si mai are loc. O lume plinã de atotstiutori, destepti, iluminati, frumosi, talentati si cuminti. O lume perfecta….in capul nostru.

Strigãm “drogatii”, dar noi luam medicamente pe sub manã. Strigãm “fricosii”, dar noua ne este teamã de un nou inceput. Strigãm “puturosii”, dar noi n-am muncit mãcar o singurã zi. Strigãm “netalentatii”, dar noi n-am rezista unui singur antrenament. Strigãm “ esti pe banii parintilor”, dar dacã am fi pãrinti, am proceda la fel. Strigãm “gunoiule”, dar cosul nostru dã pe afarã. Strigãm “esti slab”, dar noi nu avem puterea sa ne privim in oglindã” a scris George Burcea, pe contul lui de Instagram.

coral